fredag 11 september 2015

Vecka 37

Ännu en vecka har rasslat förbi och det har varit en bra vecka med mycket olika händelser.
Kirsten är fortsatt sjukskriven på halvtid, Linnea på heltid, vilket gör att det kan verka lite rörigt ibland. Men vi gör vårt bästa, och eleverna är verkligen hjälpsamma!
Här kommer en återblick gjord av Ametisterna:


Lova, Oscar, Filip H o Arvid

När vi var i Burseryd såg vi att de spelade en fotbollssak som hette King out på rasten, vi spelade det med de eleverna och nu har vi börjat spela det på vår skola.


Wesley, Hugo o Filip A

Vi har haft höjdhopp på idrotten, om man misslyckades att hoppa tre gånger på en höjd så fick man springa elljusspåret, 800 m. Hampus slog ett rekord, sitt eget, han har årets rekord, 1.30 m.


Nathalie, Wilma, Albin o Isak

Vi har fått en ny baskettkorg, den är ny och fin och vi kan köra baskettmatch nu när vi har två korgar.


Elin, Matilda G o Niklas

I onsdags hade vi brandövning med bussen. Vi lärde oss att inte springa till bussen och att inte spänna loss bältet innan bussen stannat. Man ska alltid ha väskan under sättet i bussen. Vi åkte upp till kyrkan och vände där.


Matilda S, Hampus och Melinda

Valnöten har blivit stor och nu är den inte 3-4:ans utan nu är den Ametistens valnötsträd. När Hampus har slutat sexan ska han ta hem den till sig för det var hans pappa som tog med den hit från ett annat land.


Elsa, Tindra, Ebba o August

På musiken sjunger vi både engelska och svenska låtar. Vår fröken heter Lena och hon brinner verkligen för musiken. Lena brukar ha en trumma som spelar en puls på för att vi alla ska öva på takten. Vi brukar köra en ramsa i början på lektionen. Vi brukar dela in oss i grupper, en grupp sjunger en sak och de andra sjunger en annan, det kallas kanon. Vi arbetar med hur musiken kan användas på olika platser och hur den påverkar oss.


Stella, Tor, Vilmer o Ida

Denna veckan har vi börjat med att sexorna får hålla i rastaktiviteten. Både onsdag och fredag var det Ebba och Stella som höll i rastaktiviteten, de körde Flaggan och Vilda mössen. Det var kul och väldigt populärt.


Trevlig helg - Ametisten

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar