fredag 25 september 2015

Veckobrev v 39


Arvid, Lova, Matilda G och Wilma

Vi har fått ett blått mattehäfte där vi gör alla matteläxor, vi har gjort en uppgift, man fick välja vilken nivå man skulle göra. Nivå ett var enkel, nivå två mittemellan och nivå tre var svårast. Läxan handlade om diagram.


August, Elsa, Filip A och Melinda

På rasten kund man få låna olika cirkusgrejor. Man kunde låna en diabolo, käglor att jonglera med, rockringar och jongleringsbollar.


Stella, Vilmer, Oscar och Jöran

Denna veckan har vi börjat ,ed hälsotema på idrotten. Vi lär oss hur vi håller en bra kost och få en bra hälsa. Vi såg film och gjorde ett styrketest, det var både kul och jobbigt.


Hugo, Niklas och Hampus

Denna veckan har vi haft flourlackning, vi fick först borsta tänderna och sedan kollade de våra tänder med tandtråd och därefter gav de oss bananlack. Det var bara eleverna i år 5 och 6, vi fick mycket beröm.


Nathalie, Ida och Filip H

Alla har varit uppe och redovisat på musiken i Burseryd, det var musik i reklam, idrottsplatser, butiker mm. Nu jobbar vi med en slutuppgift, den ska ha skickats in till lena nu, helst igår, på showbie. På bilden har många blivit klara med sina händer.


Ebba, Isak, Wesley, Matilda S och Victoria

Det har varit god mat denna vecka, spaghetti och köttfärssås på tisdagen, fisk på onsdagen, nuggets på torsdagen (det gillar vi) och idag ska vi få kassler. Vi har ett stort salladsbord med lite vad som helst med grönsaker och frukt. Det omtyckt av många. Vi har för första gången fått kardemumma fisk med honung och ingefära, några tyckte det var gott och några inte.


Tor, Tindra, Elin och Albin

Vecka 42 ska biblioteket ha hälsovecka med temat vänskap. Då bestämde Maria att vi ska göra en vänskapsblomma. Alla i Ametisten ska göra varsin hand som Maria sedan sätter ihop till en stor blomma, vi kan få ett foto i handen. Man ska jobba med sin hand, inte bara skriva t ex kärlek. Maria och Elisabeth har tagit fram glitter, snören mm som vi ska sätta på handen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar