fredag 18 september 2015

Veckobrev vecka 38



Arvid, Lova, Matilda G och Wilma
Vi har kommit långt i pararbetet på musiken. Vi fick ha en extralektion i musik eftersom Linnea är sjukskriven en vecka till. Nu har vi Nathalie (vikarie) i no istället för Linnea. 
Pararbetet är att vi ska skriva om olika musikstilar och var de används, på arbetsplatser, i hissen, på film mm. Hur det påverkar oss.

Elsa, Melinda och August
Wesley och Hugo höll i veckans rastaktiviteter. Det var flaggan och dunkgömme. Denna veckan har vädret varit sådär, det har regnat och blåst väldigt mycket under nätterna. Det har även blixtrat och mullrat en del, speciellt under tisdagen när Elsa tog en bild på blixten.

Stella, Vilmer, Jöran och Oscar 
Detta var den sista veckan med friidrott. Alla satsade hårt och nästan alla slog sina rekord. Det var mest populärt med längd/höjdhopp men det var fortfarande många på resterande grenar inom friidrott. Stella, Hampus och Ebba fick Ametistens bästa resultat på höjdhopp med 1.25 och 1.30.

Hampus, Hugo, Nathalie och  Filip H
Denna veckan har vi fått den första läxan i pappersform. Den handlade om geografi, Sverige. Ps den ska lämnas in på tisdag vecka 39. 

Tindra, Niklas och Albin
Vi har haft första fokus-gruppen, det var kul. Man lärde sig mycket och man fick öva på det man behövde och det man ville. Man får också göra sina läxor där. Det var många som kom och man fick en frukt. 

Elin, Ida och Tor
Vi har haft slöjd några gånger nu. De flesta håller på att bli färdiga med sina lådor. Bureskolan hade veckans mål, det såg vi när vi var där. Då fick Stella en ide om att vi också skulle ha det. Vårt veckans mål till vecka 39 är att komma in tyst efter rasten.

Victoria, Wesley, Isak, Ebba och Matilda S
Vi hade matte/engelska på första lektionen idag. Vi var så duktiga att vi fick en karamell var av Kirsten. Vi har fått en digital satellitklocka som visar både timmar, minut, sekund, datum och temperatur inne. Om den stannar ställer den in sig själv med hjälp av en satellit. Snart mäter den även temperaturen ute.

Fotot som Elsa tog på blixten!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar